İnanın, savaşın kupayı kaldırın ve tarih yazın

Bursa, Şenol Güneş ve talebelerinden kupayı istiyor. Haydi Timsah, geç şu Galatasaray’ı.

İnanın, savaşın kupayı kaldırın ve tarih yazın

Ne eksikler, ne de ligi 6.sırada bitirmenin moral bozukluğu… Bu akşam herşey unutulacak… Yeşil beyazlılar, ligi şampiyon olarak tamamlayan rakibi karşısına sezonu muhteşem bir şekilde noktalamak için Atatürk Stadı’na çıkacak. 20.30’daki mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek.

 

53. Ziraat Türkiye Kupası, bugün sahibini buluyor. Bu sezon oynadığı futbolla herkesin takdirini kazanan ancak ligde hedefi tutturamayan Bursaspor ile 2014-2015 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray kozlarını Atatürk Stadı’nda paylaşıyor. 20.30’da başlayacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Baki Tuncay Akkın ve Asım Yusuf Öz’ün yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Özgüç Türkalp olacak.

STOPERLER YOK

Dev final öncesi Bursa’da adeta nefesler tutulmuş durumda. Timsah, 29 yıllık kupa hasterine bugün son vermek istiyor. Camia, Şenol Güneş ve talebelerinden kupayı kaldırıp, tarihe isimlerini yazdırmalarını bekliyor. Bursaspor’da kritik maçta cezalı olan Serdar Aziz ile sakatlığı süren Renato Civelli forma giymeyecek. Elinde stoper kalmayan Şenol Hoca’nın bu bölgede Ozan Tufan ve Şamil Cinaz’ı görevlendirmesi bekleniyor.

MUSLERA OYNAMIYOR

Orta alanın ise Bekir Yılmaz, Fernando Belluschi ve Filipe Josue’den oluşacağı tahmin ediliyor. Deneyimle teknik adamın diğer bölgelerde ise herhangi bir değişiklik yapması beklenmiyor. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve 4.yıldızı göğsüne takan Galatasaray’da milli takım kampına giden kaleci Fernando Muslera ile kırmızı kart cezalısı Koray Günter forma giymeyecek. Sarı kırmızılılarda kaleyi beklentileri karşılayamayan Sinan Bolat koruyacak.

 

STAT: Atatürk

 

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Asım Yusuf Öz

EKSİKLER: Serdar Aziz

EKSİKLER: Muslera, Koray Günter

BİLET FİYATLARI: Biletler tükendi

20.30 ATV/CANLI

 BURSASPOR 

1 Harun Tekin

22 Şener Özbayraklı

6 Şamil Çinaz

7 Ozan Tufan

23 Aziz Eraltay

88 Bekir Yılmaz

5 Fernando Belluschi 

16 Volkan Şen 

30 Filipe Josue

94 Cedric Bakambu 

9 Jose Fernandao

 GALATASARAY 

38 Sinan Bolat

55 Sabri Sarıoğlu

22 Hakan Balta

26 Semih Kaya

13 Alex Telles

3 Felipe Melo

4 Hamit Altıntop

8 Selçuk İnan

23 Yasin Öztekin

10 Wesley Sneijder

17 Burak Yılmaz

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X