İnanın, savaşın şu maçı kazanın

2010’da yaptık bugün neden olmasın… Bursaspor, Fenerbahçe karşısına yeni bir destan yazmak için çıkıyor.

İnanın, savaşın şu maçı kazanın

Bu sezon ilk 3 sırada bulunan rakiplere karşı galibiyet alamayan yeşil beyazlılar, şeytanın bacağını Kadıköy’de kırmak istiyor. Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki mücadele 20.00’de başlayacak.

Geçtiğimiz hafta arasında kupada Gençlerbirliği’ni eleyerek yarıfinal biletini kapan Bursaspor, üst sıraları hedeflediği ligde bugün Fenerbahçe’nin konuğu oluyor. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 20.00’de başlaşacak olan zorlu karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. 27.haftaya 4.sırada giren yeşil beyazlılar, şampiyonluk yarışı veren rakibi karşısında kazanarak hem sükse yapmak hem de Avrupa iddiasını sürdürmek istiyor. Yeşil beyazlılar, bu sezon ligin ilk 3 basamağında bulunan takımlara karşı kazanamama geleneğine de Kadıköy’de son verme amacında. 

STOPER YİNE ŞAMİL

Timsah’ta sakatlığı bulunan Renato Civelli bugünkü karşılaşma forma giyemeyecek. Teknik Direktör Şenol Güneş’in stoperde Serdar Aziz’in yanında yine Şamil Cinaz’ı oynatması bekleniyor. Deneyimli çalıştırıcının diğer bölgelerde ise herhangi bir değişiklik yapmayacağı tahmin ediliyor. Bu sezon Kadıköy’de Akhisar Belediyespor’a mağlup olarak ligde iç sahadaki 33 maçlık yenilmezlik serisini kaybettikten sonra seyircisi önünde üst üste derbiler kazanan Fenerbahçe de Meireles’in dışında eksik bulunmuyor.

STAT: Şükrü Saracoğlu

HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Erdem Bayık

SAKATLAR: Raul Meireles

SAKATLAR: Renato Civelli

Bilet Fiyatları: Bursasporlu taraftarlara 52 TL

 FENERBAHÇE 

1 Volkan Demirel

77 Gökhan Gönül

22 Bruno Alves

2 Egemen Korkmaz

88 Caner Erkin 

20 Emre Belözoğlu

5 Mehmet Topal

26 Alper Potuk

11 Dirk Kuyt

29 Emenuel Emenike

7 Moussa Sow

 BURSASPOR 

12 Harun Tekin

4 Serdar Aziz 

6 Şamil Cinaz 

22 Şener Özbayraklı

23 Aziz Eraltay

7 Ozan Tufan 

5 Fernando Belluschi 

16 Volkan Şen 

30 Felipe Josue 

94 Cedric Bakambu 

9 Jose Fernandao 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X