İncirlik’te kapasite artırımı

Türkiye’nin terörizmle mücadelesinde birlikte olduklarını söyleyen Avrupa Müttefik Kuvvetler Yüksek Komutanı Orgeneral Philip Breedlove, önümüzdeki birkaç ay içinde İncirlik Üssü’nde kapasite artırımının görülebileceğini dile getirdi.

İncirlik’te kapasite artırımı

NATO Askeri Komite Genelkurmay Başkanları Konferansı’nın ardından açıklamalarda bulunan Avrupa Müttefik Kuvvetler Yüksek Komutanı Orgeneral Philip Breedlove, “Hepimizin özellikle terörizm ve terörist gruplara karşı kendimizi koruma hakkımız olduğuna inanıyoruz. PKK ve diğer gruplarla ilgili her ülkenin kendisini koruma hakkı olduğuna inanıyoruz” dedi.

Türkiye’nin terörizme karşı mücadelesinde ‘Türk kardeşlerimizle beraberiz’ diyen Breedlove, gelecekte iki tarafın da birbirleri için yapması gerekenler olduğunu ifade ederek, “Amerika şapkamı taktığımda Türkiye ile karşılıklı nasıl çalışabileceğimizi, NATO şapkamı taktığımda da NATO’nun Türkiye’ye nasıl imkanlar sunabileceği üzerine çalışmaya devam edeceğiz’ dedi. 

Breedlove, önümüzdeki birkaç ay içinde İncirlik Üssü’nde kapasite artırımının görülebileceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X