İncirliova’da Liselilerden Başkan Kale’ye Plaket

İncirliova Ahmet Çallıoğlu Çok Programlı Lisesi Okul Aile Birliği İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye plaket verdi.

İncirliova’da Liselilerden Başkan Kale’ye Plaket

İncirliova Ahmet Çallıoğlu Çok Programlı Lisesi Okul Aile Birliği İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye plaket verdi. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında İncirliova Belediye Başkanlığı’na seçilen Başkan Kale’nin her zaman kendilerine destekte bulunduğuna vurguda bulunan Ahmet Çallıoğlu Çok Programlı Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Meltem Noyan; “Eğitim ve öğretime göstermiş olduğunuz katkıların yanı sıra okulumuzun fiziki ve sosyal hizmetlerinde de ciddi destek veridiniz. Bundan dolayı size teşekkür ederiz” dedi. Okul Müdürü Hamza Ünal Cengiz ise, Başkan Kale’nin kendilerine her daim destekte bulunmasından dolayı büyük onur duyduklarını ifade ederken; “Şahsim, öğrencilerim ve okulum adına size şükranlarımı sunarım” şeklinde konuştu. Kendisine yapılan ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Kale; “Bizler kişisel ve kurumsal olarak her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Önemli olan yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin sağlıklı, huzurlu ve güven içerisinde eğitim öğretim hayatlarını sürdürmektir. Bunun için de imkanlarımız dahilinde gereken neyse yapacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X