İnebolu’daki Yeni Köprü Tehlike Saçıyor

İnebolu ilçesinde yeni yapılan köprüden geçenler her an ölümle karşı karşıya kalıyor. İlçe’den merkezinden Boyran Mahallesine gitmek isteyenler…

İnebolu’daki Yeni Köprü Tehlike Saçıyor

İnebolu ilçesinde yeni yapılan köprüden geçenler her an ölümle karşı karşıya kalıyor. İlçe’den merkezinden Boyran Mahallesine gitmek isteyenler yeni köprüden geçmek zorunda kalıyor. Ancak birinci köprünün yıkılması ile ikinci köprü hem araç yolu hem de yaya kaldırımı olarak kullanılmak zorunda kalındı. Yeni Köprünün her iki tarafından da viraj aldıktan sonra köprüye girip viraj ile köprüden çıkılıyor. Köprü seti yüksek olduğu için köprüden geçecek yaşlılar ve çocuk arabalılar araç yolundan gitmek zorunda kalıyor. Yaz aylarında araç trafiğinin aşırı derecede arttığı göz önüne alındığında her an bir kaza olacak gibi görünüyor.Köprüden geçen yayalar tehlikeye girdiği gibi tatillerin başlaması ile bisikletli çocuklarda aynı tehlike ile karşı karşıyalar. Köprü üzeri yalnızca araç trafiği geçişi için yapılmış. Köprü giriş ve çıkışlarında yayalara ve bisikletlilere yer ayrılmamış. KÖPRÜ’DE IŞIKLANDIRMA BULUNMUYOR Yeni yapılan köprüde ışıklandırmada bulunmuyor. Gece köprüden geçmek zorunda kalanlara her an bir araç çarpabilir. İnsanlar tehlike ile burun burunalar. Tehlike hem araçlar, hem yayalar, hem de bisikletliler için köprüde bekliyor . İnebolu Halkı;’’ herhangi bir kaza olmadan yeni köprünün yaya kaldırımlarının, ışıklandırmaların biran önce düzenlenmesini istiyor. İkinci köprünün ne zaman yapılacağı ve ne zaman teslim edileceği konusundaki sır perdesinin kalkmasını bekleyenler, önce yeni köprünün tam donanımlı olarak teslim edilmesini bekliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X