İneğin memesinden süt içti! Sosyal medya ayağa kalktı

Cesur pozlarıyla adından söz ettiren ünlü manken Heidi Klum, hafta sonu paylaştığı bir fotoğrafla büyük tartışmaya sebep oldu. Klum, bir inekten süt içerken çekilmiş bir fotoğrafı paylaştı.

İneğin memesinden süt içti! Sosyal medya ayağa kalktı

Almanya’nın en popüler mankenlerinden olan ve “Almanya’nın Mankeni” isimli bir TV programının da arkasında yer alan Heidi Klum’un önceki gün paylaştığı bir fotoğraf hayranlarını şaşkına çevirdi.

İNEĞİN MEMESİNDEN SÜT İÇERKEN ÇEKİLMİŞ POZU PAYLAŞTI

Instagram’da çıplak pozlarını hayranlarıyla paylaşmaktan çekinmeyen 45 yaşındaki ünlü model, son fotoğrafıyla da büyük ses getirdi. Klum, bir ineğin memesinden süt içerken çekilmiş fotoğrafını, “Leziz, leziz” ifadesiyle paylaştı.

HAYVAN HAKLARINA SAYGISIZLIK OLARAK NİTELENDİRİLDİ

Bu fotoğraf kısa sürede paylaşım rekoru kırarken, hayranları ikiye bölündü. Klum’un bazı hayranları bu fotoğrafını beğendiklerini söylerken, hayvan haklarını savunan bir diğer kesim ise bu fotoğrafın uygunsuz olduğunu dile getirdi.

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Klum’u destekleyenler, “Çok komik bir fotoğraf”, “Sen ne yaparsan yap çok tatlısın” gibi mesajlar atarken Klum’a karşı olanlar ise çok sert ifadeler kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X