İnegöl avantajlı 3-0

Baraj etabında ilk gün Palandöken Belediyespor’u mağlup eden Bursa ekibi, Şahinbey Belediyespor’u ise set vermeden geçti ve 2’de 2 yaptı.

İnegöl avantajlı 3-0

Erkekler Voleybol 1. Ligi Baraj Etabı’nın ilk devre maçlarında heyecan sürerken, İnegöl Belediyespor, Şahinbey Belediyespor’u da 3-0 mağlup etmeyi başardı. TVF Başkent Spor salonu’nda organize edilen Baraj etabında ilk gün Palandöken Belediyespor’u 3-2 mağlup eden Bursa ekibi, dün ise Şahinbey Belediyespor’a set vermedi. Karşılaşmada oldukça etkili bir oyun sergileyen turuncu mavililer, ilk seti 25-18 almayı bildi. 

SON MAÇ GÜMÜŞHANE’YLE

Karşılaşmanın ikinci setinde de etkili gözüken İnegöl Belediyespor, rakibine 25-22 üstünlük sağlamayı bildi. Maçın üçüncü setinde rakibinin oyundan düşmesiyle iyice rahatlayan Bursa ekibi, seti 25-17 alırken, maçtan da 3-0 galip ayrıldı ve ligde kalma yolunda önemli bir avantaj yakaladı. Turuncu mavililer, baraj etabı ilk devrenin son maçında Bugün saat 16.00’da Gümüşhane Torul Gençlik’le karşılaşacak. Bu arada baraj etabında ikinci devre maçları ise 5-7 Nisan tarihleri arasında Elazığ’da oynanacak.

SALON: TVF Başkent

HAKEMLER: Aziz Yener (**) Salim Bektaş (**)

SETLER: 25-18, 25-22, 25-17

SÜRE: 80 dakika (25, 29, 26)

İNEGÖL BELEDİYESPOR: Menezes (**) Taner (***) Toobal (**) Ezel (***) Cansın (**) Al Habhan (***) (Özer-libero ***, Görkem **, Esat **)

ŞAHİNBEY BELEDİYESPOR: Orçun (**) Caci (**) Sabit (*) Culafic (**) Kıvanç (*) Muhammet (*) (Caner-libero *, Murat *, Emin *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X