İnegöl AVM misafirlerini açık havada bayram alışverişine bekliyor

Geniş marka karmasıyla alışveriş ve sosyal yaşamın kalbi İnegöl AVM, misafirlerini yüzde 70’e varan indirimlerle Kurban Bayramı alışverişine bekliyor. Yenilenen yüzü ile sağladığı ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla hijyenik bir alışveriş ortamı sunan İnegöl AVM, bayrama özel indirimleriyle ailelerin mutluluğuna ortak olacak.

İnegöl AVM misafirlerini açık havada bayram alışverişine bekliyor

Alışverişi sosyal yaşamın merkezine taşıyan İnegöl AVM, normalleşme döneminin ilk bayramında yüzde 70’e varan indirimlerle misafirlerini bekliyor.

Hassasiyetlerin arttığı normalleşme döneminde açık otoparkı, Açıkhava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, bayram alışverişi için misafirlerini temas riskinin en aza indirildiği güvenli bir ortam ile karşılıyor. Bayram alışverişi için İnegöl AVM’yi tercih edecek misafirler giyimden, teknolojik ürünlere, market alışverişinden, kişisel bakım ürünlerine kadar birçok alanda istediklerini bulabiliyor.

Bayram sevincine indirimli bayram alışverişi ile ortak olan İnegöl AVM, bu Kurban Bayramı’nda tüm mağazalarında yüzde 30, yüzde 50 ve yüzde 70’e varan indirimlerle ziyaretçilerini ağırlıyor.7’den 70’e ailelerin mutluluğunu paylaşıyor.

Hem bölge ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan İnegöl AVM’de kahve zincirleri Gönül Kahvesi ve Kahve Dünyası’nın yanı sıra Starbucks’da açıldı. Parfümeri markası Mad Parfümeri, Çikolatacı Waffle Chocalate Dream, Helvacı Ali, erkek gömlek giyim markası Tudors hizmet vermeye başladı. Önümüzdeki dönemde de güçlü ve global markalar İnegöl AVM’de olmaya devam edecek.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) yatırımı olan İnegöl AVM ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.inegolavm.com.tr, FİBA Commercial Properties hakkında detaylara ise www.fibacp.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X