İnegöl ayağa kalkacak

Şu ana kadar aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı oluşturan bordo beyazlılarda tek hedef Tuzlaspor’u mağlup etmek ve ligde çıkışa geçmek.

İnegöl ayağa kalkacak

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezona şampiyonluk paralosuyla başlayan ancak aldığı sonuçlarla zirvenin uzağından kalan İnegölspor’da, Tuzlaspor hazırlıkları sürüyor. Bordo beyazlılarda geçtiğimiz hafta kırmızı kart gören ve cezalı olan Ekrem’in dışında eksik bulunmuyor. Şu ana kadar aldığı sonuçlarla ilçede hayal kırıklığı yaratan İnegölspor’da, Tuzlaspor karşısında tek düşünce sahadan 3 puanla ayrılmak.

7 PUAN GERİSİNDE

5 haftada sadece 5 puan toplayan İnegölspor’da Teknik Direktör Serhat Güller, ‘Şu ana kadar topladığımız 5 puan bizim beklentilerimizi karşılamadı. En az 10 veya 12 puan almamız gerekiyordu. Ancak takımın yeni oyunculardan kurulu olması, bazı oyuncuların arzu edilen form grafiğine ulaşmaması bizi etkiledi. Tuzlaspor’u yenerek artık çıkışa geçeceğiz’ dedi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X