İnegöl başaramadı: 0-3

Bursa ekibi, Fenerbahçe karşısında etkili olamadı ve ilkyarıyı yenilgiyle tamamladı.Turuncu mavililer, üst sıraları kovalayan rakibinden set almayı başaramadı 11. maçında 8. mağlubiyetini aldı.

İnegöl başaramadı: 0-3

SADULLAH ORGAN

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde ikinci sezonunu geçiren İnegöl Belediyespor, evinde Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup oldu. Hafta içinde İsmael Fernandes’in bir kez daha takımdan ayrılmasıyla karşılaşmada tek yabancıyla mücadele eden turuncu mavililer, rakibinden set almayı başaramadı. İnegöl Spor Salonu’ndaki maçın ilk setinde file önünde etkili olamayan Bursa ekibi, rakibinin 25-18’lik üstünlüğüne engel olamadı.

BASİT HATALAR

İkinci sette basit hatalar yapan İnegöl Belediyespor, son bölümde oyundan düştü. Maçın ikinci setini de 25-15 kaybeden Bursa ekibi, son sette daha dirençli gözüktü. File önüde zaman zaman etkili olan turuncu mavililer, seti 25-21, maçı da 3-0 kaybetti ve ilkyarıyı 11 maçta 3 galibiyetle 9. sırada tamamladı.

SALON: İnegöl

HAKEMLER: Aziz Yener (**) Çetin Ok (**)

SETLER: 18-25, 15-25, 21-25

SÜRE: 78 dakika (27, 24, 27)

İNEGÖL BELEDİYESPOR: Cansın (*) Toobal (*) Ezel (**) Görkem (*) Ersin (*) Esat (*) (Özer-libero *, Taner *, İsmail *, Çağlar *, Kadir *)

FENERBAHÇE: Nikic (**) Kemal (***) Miljkovic (***) Wijsmans (***) Emin (**) Arslan (**) (Burak-libero **, Erden **, Serkan **)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X