İnegöl Belediye güçleniyor

İnegöl Belediyespor, Afyon Belediye Yüntaş’tan 27 yaşındaki smaçör Anıl Tokat’ı 1 yıllığına renklerine bağladı.

İnegöl Belediye güçleniyor

ABDULLAH TANIŞ

Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden ve önümüzdeki sezon Balkan Kupası’na katılma hakkı kazanan İnegöl Belediyespor, Afyon Belediye Yüntaş’tan smaçör Anıl Tokat’ı transfer etti. Voleybol Şube Sorumlusu Nuhi Solak, kulüp tesislerinde Anıl Tokat’a 1 yıllık imza attırdı. Solak Anıl Tokat’a güvendiklerini belirterek ‘Anıl, 1988 doğumlu. Eskişehir DSİ, Arkas, Tokat, Sivas, Polis Gücü ve Afyon takımlarında oynadı. Biz kendisine ligde ve Balkan Kupası’ndan sonra inşallah Challenge Cup’ta başarılı bir sezon diliyoruz. Bizi tercih ettiği içinde kendisine teşekkür ediyoruz’ dedi. 

 

Avrupa’da başarı istiyoruz

İnegöl Belediyespor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Anıl Tokat ise ‘Bu yılki hedeflerimiz Avrupa kupalarında başarılı olmak. Aynı zamanda Türkiye ligini en iyi sırada bitirmek. Hatta geçen senekinden bir üst sırada bitirmek. Beni tercih ettikleri için kulüp yönetimine, hocama ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ve hepimize başarılar diliyorum’ diye konuştu.

Anıl Tokat, kendisini 1 yıllığına turuncu lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X