İnegöl Belediyesi’nde nöbet değişimi

İnegöl Belediyesi’nde bulunan 7 müdürlükte görev değişimi yapıldı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş yeni görevlendirmeler hakkında bilgi verdi.

İnegöl Belediyesi’nde nöbet değişimi

Çalışanlar arasında yeni bir heyecan, sinerji oluşturmak adına böyle bir değişikliğe gidildiğini belirten Aktaş, “Farklı müdürlüklerde uzun yıllar görev yapan arkadaşlarımızın edindikleri tecrübeleri şimdi belediyemizin farklı birimlerinde değerlendirmek istiyoruz” dedi. 

Yapılan değişik ile eski Fen İşleri Müdürü Harita Mühendisi Sabri Şen İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne, eski İmar ve Şehircilik Müdürü Mimar Fatma Cavcı Etüt ve Proje Müdürlüğü’ne, eski Zabıta Müdürü İnşaat Mühendisi Gazali Şen Fen İşleri Müdürlüğü’ne, Park Bahçeler Müdürlüğü’nde Peyzaj Mimarı olarak görev yapan Sabri Mert Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne, eski Mezarlıklar Müdürü Osman Kalkan Zabıta Müdürlüğü’ne, eski İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ali Uzun Mezarlıklar Müdürlüğü’ne ve Yazı İşleri Müdürlüğü görevini sürdüren Davut Akpınar’ın aynı zamanda İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne ataması yapıldı.

Ayrıca eski Park ve Bahçeler Müdürü İnşaat Mühendisi Kemal Malgaralı Alanyurt Ek Hizmet Binası Koordinatörlüğü’ne getirilirken, eski Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İnşaat Mühendisi Ekrem Ergün ise Kurşunlu Koordinatörü olarak görevlendirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X