İnegöl Belediyesi’nde personele eğitim

İnegöl Belediyesi’nin belirli aralıklarda düzenlediği kurum içi eğitimler bu yıl da devam ediyor.

İnegöl Belediyesi’nde personele eğitim

SADULLAH ORGAN

Meclis salonunda gerçekleştirilen ve üç gün süren Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve koordinatörlere yönelik eğitim de, ‘Bireysel Farkındalık ve Beden Dili’, ‘Problem Çözme Teknikleri ve Kişisel İmaj Yönetimi’ konuşuldu. Eğitimi Belediye Başkanı Alinur Aktaş da takip etti.

Günümüzde yaşanan sosyal, ekonomik ve teknolojik değişmelerin giderek artış gösterdiğini ifade eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaşanan bu hızlı artışın değişimi ve gelişimi de gerekli kıldığını söyledi.

İnsanlar, kurumlar ve ülkelerin bu değişime ayak uydurmak zorunda olduğunu kaydeden Aktaş, “Bu nedenle çağın gerektirdiği şartları sağlamak için eğitime ihtiyaç duyuyoruz. Çağımızın gerektirdiği şartları yakalayabilmek, yeniliklere ayak uydurabilmek, daha kaliteli hizmet üretebilmek, kurum içinde motivasyonumuzu daha yüksek tutmak bunun yanı sıra iş sağlığı ve güvenliği gibi pek konuda dönem dönem eğitimler düzenliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X