İnegöl bir harika 3-1

Bursa ekibi, evinde Galatasaray engelini de 3-1’le geçmeyi bildi. Turuncu mavililer, ilk setini kaybettiği maçta çabuk toparlandı ve rakibine 3-1 üstünlük sağlayarak ligdeki 5. maçında 3. galibiyetini aldı.

İnegöl bir harika 3-1

SADULLAH ORGAN

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet alan İnegöl Belediyespor, evinde Galatasaray’ı 3-1 mağlup etti. İnegöl Spor Salonu’nda oynanan tek galibiyeti bulunan sarı kırmızılılar karşısında ilk seti kaybeden Bursa ekibi, diğer setlerde rakibine üstünlük sağladı ve galibiyete uzandı. Karşılaşmanın ilk setini 28-26 kaybeden turuncu mavililer, ikinci sette file önünde etkili gözüktü ve seti 25-22 almayı bildi. Karşılaşmanın üçüncü setini de 25-20 alan İnegöl Belediyespor, rahatladı.

ÜSTÜNLÜK KURDU

Gergin anların yaşandığı dördüncü sette de file önünde etkili gözüken Bursa ekibi, ikinci teknik molanın ardından üstünlüğünü kabul ettirdi. Karşılaşmanın dördüncü setini de 25-21 alan İnegöl Belediyespor, karşılaşmadan da 3-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Bursa ekibi, ligdeki 5. maçında 3. galibiyetini elde etti.

SALON: İnegöl

HAKEMLER: Bülent Bozkurt (**) Sevda Güler (**)

SETLER: 26-28, 25-22, 25-20, 25-21

SÜRE: 149 dakika (31, 37, 30, 51)

İNEGÖL BELEDİYESPOR: Aslan (**) Gazmend (**) Mehmet (***) Cannas (***) Yordanov (**) Cansın (**) (Özer-libero ***, Çağlar **. Görkem **, Kerem Can *, Beytullah *, Faik *)

GALATASARAY: Iudin (**) İbrahim (*) Urango (*) Yasin (**) Emin (**) Tervaportti (**) (Can-libero *, İbrahim *, Melih *, Boğaçhan *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X