İnegöl boş durmuyor

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren bordo beyazlılar, Raif Demir ve İlker Cihan’ın ardından Menemen Belediyespor’dan Ercüment Eray Ataklı ve Muhammet Bulut’u kadrosuna kattı.

İnegöl boş durmuyor

SADULLAH ORGAN

Ligin ikinci yarısına kadrosuna katacağı yeni isimlerle daha güçlü bir şekilde girmek isteyen İnegölspor’da ara transfer çalışmaları devam ediyor. Raif Demir ve İlker Cihan’ın ardından 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Menemen Belediyespor’dan Ercüment Eray Ataklı ve Muhammet Bulut ile anlaşma sağlanırken, oyuncular Antalya kampına katıldı. Hem lig hem de kupada zorlu maçlara çıkacak olan bordo beyazlılar, 1991 doğumlu sol kanat oyuncusu Ercüment Eray Ataklı ve 1985 doğumlu sağ kanat oyuncusu Muhammet Bulut takıma dahil olurken, transfer çalışmaları da sürüyor.

KOLLARI SIVADILAR

6 oyuncu ile yollarını ayırıp, dış transferde 4 futbolcuyu kadrosuna dahil eden İnegölspor yönetimi nokta transferi yapmak için kolları sıvadı. Bordo beyazlılar, bir süredir temaslarını sürdürdüğü Bursaspor’dan orta saha oyuncusu Furkan Soyalp, Balıkesirspor’dan forvet Ali Öztürk, Göztepe’den forvet Emrah Meteoğlu ve Yeni Malatyaspor’dan orta saha oyuncusu Azad Filiz ile anlaşma zemini arıyor. Yönetim bu isimlerle bir an önce anlaşıp, takıma dahil etmek istiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X