İnegöl cıvıl cıvı!

Bordo beyazlı kulübün yaz futbol okulu yoğun katılımla start aldı.

İnegöl cıvıl cıvı!

Abdullah TANIŞ

 

Spor Toto 2.Lig’deki temsilcimiz İnegölspor’un 2017-2018 sezonu Yaz Spor Okulu etkinlikleri ilçe stadında yapılan açılış programıyla başladı. 

Başkan Münür Kaner ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu törende konuşan Gençlik Geliştirme Sorumlusu İrfan Kapdan, “Geçen yıllarda yaptığımız gibi yaz spor okulları etkinlikleri okullar kapandıktan sonra uyguladığımız, çocuklar adına eğlenceli bir şekilde yapmış olduğumuz bir oluşum. Yaz futbol okulumuzda çocuklarımız hem futbol öğrenecek hem de eğlenecekler” dedi.

GÜÇLÜ ALTYAPI

 

13 antrenörün çalışacağı Yaz Futbol Okulu’nda idmanların iki grup halinde gerçekleşeceğini belirten Kapdan, “2009-2010, 2011-2012 ve 2006, 2007, 2008 doğumlu çocuklarımız İnegölspor sosyal tesislerinde pazar günü hariç haftanın 6 günü 1 ay boyunca futbol eğitimi alacak. Burada başarılı olan ve futbol eğitimine devam etmek isteyen çocuklarımız ikinci döneme kayıt yaptırabilecek. Okulların açılmasıyla birlikte de kış futbol okulumuz faaliyete geçmiş olacak. Hedefimiz hem sağlıklı bireyler yetiştirmek hem de İnegölspor’un güçlü altyapısına yeni yetenekler kazandırmak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X