İnegöl çok mutlu

Masatenisi Minikler Ferdi İl Birinciliği’nde erkeklerde ilk 4 sırayı İnegöl Belediyespor, kızlarda ise üçüncülük kürsüsüne çıktı.

İnegöl çok mutlu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği’nin ortak düzenlediği Kulüplerarası Minikler Ferdi İl Birinciliği’nde İnegöl Belediyesporlu sporcuların elde ettikleri dereceler yüzleri güldürdü. İl Birinciliği’nde kürsüye çıkan sporcuları tebrik eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, düzenlenen törenle sporcuları ödüllendirdi. 

90 sporcunun katıldığı organizasyonda İnegöl Belediyespor 4’ü kız, 4’ü erkek olmak üzere 8 sporcuyla kürsü mücadelesi verdi.

KİTAP HEDİYE ETTİ

Antrenör İnegöl Belediyespor yönetiminde müsabakalarda mücadele eden İnegöl Belediyespor’da minik erkeklerde Ozan Aybar birinci, Alperen Sakaoğlu ikinci, Sefa Çığal üçüncü ve Cengizhan Baltacı dördüncü olurken, minik kızlarda Yaren Kurt üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardı. Başarılı masatenisçileri ve antrenörlerini tebrik eden Aktaş, sporcuları kitapla ödüllendirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X