İnegöl çok mutlu: 3-0

Turuncu mavililer, ilkyarıda mağlup olduğu rakibinden rövanşı aldı. Bursa ekibi, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda düşme hattında yer alan Bornova Anadolu Lisesi’ni set vermeden geçti.

İnegöl çok mutlu: 3-0

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nin ilkyarısında başarılı bir performans sergileyen İnegöl Belediyespor, ikinci yarının açılış maçında deplasmanda Bornova Anadolu Lisesi’ni 3-0 mağlup etti. Ligin ilk maçında mağlup olduğu rakibi karşısında oldukça etkili bir oyun sergileyen Bursa ekibi, nefes kesen ilk seti 29-27 kazanmayı bildi. Turuncu mavililer, düşme hattında yer alan rakibi karşısında ikinci sette de file önünde üstün gözüktü.

ETKİLİ OYNADI

Karşılaşmanın ikinci setinde de rakibine 25-21 üstünlük sağlayan İnegöl Belediyespor, üçüncü sete de etkili başladı. İzmir Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın bu setinde file önündeki üstün oyununu sürdüren Bursa ekibi, seti 25-22, maçı da 3-0 kazanmayı bildi. Turuncu mavililer, bu sonuçla 12. maçında 7. galibiyetini elde etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X