İnegöl çok şen: 3-0

Turuncu mavililer, etkili olduğu maçta, rakibini mağlup ederek moral buldu. Ligin ilk haftasını kayıpla kapatan Bursa ekibi, Efeler Ligi’nin ikinci haftasında evinde Halkbank’ı set vermeden geçti.

İnegöl çok şen: 3-0

RECAİ UYSAL

Voleybolda Efeler Ligi’nin ilk haftasında deplasmanda Tokat Belediye Plevne’ye 3-1 mağlup olan İnegöl Belediyespor, 2. maçında evinde Halkbank’ı 3-0 yendi. İnegöl Spor Salonu’nda oynanan maça istediği gibi başlayamayan Bursa ekibi, çabuk toparlandı ve rakibini set vermeden geçti. Karşılaşmanın ilk setine servis hatalarıyla başlayan turuncu mavililer, rakip blokları da aşmakta zorlanırken, ikinci teknik molanın ardından kendine geldi.

İSTEKLİ OYUN

Nefes kesen arşılaşmanın ilk setini 32-30 alan İnegöl Belediyespor, ikinci sette daha istekli bir görüntü sergiledi. File önünde daha etkili olan Bursa ekibi, rakibine 25-22 üstünlük sağlarken, setlerde 2-0 öne geçti. Üçüncü setten de 25-21 üstün ayrılan turuncu mavililer, karşılaşmayı da 3-0 kazandı ve ligdeki 2. maçında ilk galibiyetini aldı.

SALON: İnegöl

HEKEMLER: Yavuz Akdemir (***) Ali Bağde (***)

SETLER: 32-30, 25-22, 25-21

SÜRE: 91 dakika (37, 27, 27)

İNEGÖL BELEDİYESPOR: Caner (***) Gazmend (***) İbrahim (***) Klapwijk (****) Bahov (***) Görkem (***) (Özer-libero ***, Beytullah-libero ***, Ayhan **)

HALKBANK: Burutay (**) Kemal (**9 Miljkovic (**) Kooy (***) Samet (**) Gonzalez (**) (Caner-libero **, Sencer-libero **; Akhrem *, Resul *, Abdullah *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X