İnegöl derbisi Kurtuluş’un: 1-0

Yenicespor’u Ümit Canbaz’ın 78. dakikada attığı tek golle dize getiren sarı kırmızılı ekip, grupta ilk galibiyetini alarak Bölgesel Amatör Lig için umutlandı.

İnegöl derbisi Kurtuluş’un: 1-0

ABDULLAH TANIŞ

Süper Amatör Lig A Grubu’nda sezonu şampiyon tamamlayan Kurtuluşspor ile grubu ikinci bitiren Yenicespor, Bölgesel Amatör Lig’e yükselme play-off grubu üçüncü haftasında İnegöl Şehir Stadyum’unda karşı karşıya geldi. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği maçı 1-0 kazanan Kurtuluşspor, 3 puanla bir üst lig umutlarını artırdı. Her iki ekibinde kontrollü bir oyun sergilediği randevuda ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı. İkinci devrede biraz daha diri bir görüntü sergileyen Kurtuluşspor, 78. dakikada Ümit Canbaz ile öne geçti. Bu dakikada kullanılan serbest atıştan gelen topa düzgün bir vuruş yapan Ümit, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak sarı kırmızılı ekibi 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda her iki ekibinden gol çabaları sonuç getirmeyince sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılan Kurtuluşspor Bölgesel Amatör Lig için umutlanmış oldu.

STAT: İnegöl Şehir 

HAKEMLER: Ziya Tanoğlu (***) Çağdaş Yükselçağ (***) Erdinç Tufan (***)

GOL: Dk. 78 Ümit Canbaz

YENİCESPOR: Umut (**) Enes (**) Oğuzhan (***) Okan (**) Emrah (**) Turgay (**) Selçuk (**) (Dk. 80 Erdal) Kenan Evren (**) İlker (**) (Dk. 76 Kadir *) Kağan (**) Furkan (**)

KURTULUŞSPOR: Semih (***) Bilal(***) Serkan (***) Serbay (***) Muhammet Balcı(***) Egemen (***) (Dk. 82 Yusuf) Ufuk (***) Gökhan(***) Levent (***) Furkan (***) Ümit (***) (Dk. 87 Muhammet Talha)

Sarı kırmızılılar maç sonu galibiyeti halay çekerek kutladılar.

İnegöl Şehir Stadyumunun ev sahipliğindeki maç nefes nefese geçti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X