İnegöl eğitimine 2 milyon TL ödenek

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Halk Eğitim Merkezi ve H. Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü`nün donatımları için 2013 ve 2014 yıllarında toplam 2 milyon 39 bin lira ödenek çıkartıldığını söyledi. 2013 yılında Sevim Yıldız Mesleki Eğiti

İnegöl eğitimine 2 milyon TL ödenek
SADULLAH ORGAN
 
Eğitim ödenekleri hakkında açıklama yapan Milletvekili Hüseyin Şahin, “H. Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi için 175 bin lira, pansiyon ihtiyacı için 25 bin lira, Atölye için 200 bin lira, Meslek Lisesi için 175 bin lira, Meslek Lisesi pansiyonu için 160 bin lira, Meslek Lisesi binası donatımı için 175 bin lira, Meslek Lisesi binasının donatımı için 160 bin lira, Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi için 140 bin lira, Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi yeni pansiyon donatımı için 170 bin lira, Spor Lisesi için ise 160 bin lira ödenek çıkarılmıştır” dedi.
 
Milletvekili Şahin, Halk Eğitim Merkezi’nin yeni binasının donatımı için de 175 bin lira ödeneğin çıkarıldığını bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X