İnegöl emin adımlarla: 3-0

Bursa ekibi, play-out ikinci devre ilk maçında Gümüşhane Torul’u da set vermeden geçti ve 4’te 4 yaparak ligde kalma yolunda önemli avantaj yakaladı.

İnegöl emin adımlarla: 3-0

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde kümede kalacak ve 2. Lig’e düşecek ekiplerin belirleneceği play-out’ta 2. devre maçları dün start alırken, İnegöl Belediyespor, Gümüşhane Torul Gençlik’i 3-0 mağlup etti ve ligde kalma yolunda büyük avantaj yakaladı. 

Ankara’da yapılan ilk devre maçlarında 3’te 3 yapan Bursa ekibi, Elazığ’daki maçlara da iyi başladı. Elazığ Yakup Kılıç Spor Salonu’ndaki mücadelede file önünde etkili gözüken turuncu mavililer, ilk seti 25-15 aldı.

BUGÜN RAKİP ŞAHİNBEY

Karşılaşmanın ikinci setinde zaman zaman basit hatalar yapan İnegöl Belediyespor, yine de rakibine üstünlük şansı tanımadı. Maçın ikinci setini 25-20 alan Bursa ekibi, üçüncü sette de zorlanmadı ve seti 25-15 alırken, maçtan 3-0 galip ayrıldı ve play-out’taki 4. maçında da gülmeyi bildi. İnegöl Belediyespor, play-out’ta bugün saat 16.00’da Şahinbey Belediyespor’la karşılaşacak.

SALON: Elazı Yakup Kılıç

HAKEMLER: M. Ersin Altıparmak (**) Ai Erdal Tezer (**)

SETLER: 25-15, 25-20, 25-15

SÜRE: 67 dakika ’21, 25, 21)

GÜMÜŞHANE TORUL GENÇLİK: Aslan (*) De Souza (*) Metin (**) Mladenov (*) Yordanov (**) Mehmet (*) (İnan-libero *, Eyüphan-libero *, Sercan *, Fatih *, Levent *)

İNEGÖL BELEDİYESPOR: Menezes (***) Taner (**) Kert (**) Ezel (***) Cansın (***) Al Nabhan (***) (Özer-libero ***, Aset **, Hakan **, Tunç **)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X