İnegöl EMITT’le dünyaya açıldı

İnegöl, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) ile 80 ülkeden gelen ziyaretçilere tanıtıldı.

İnegöl EMITT’le dünyaya açıldı

Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl ve Oylat Kaplıcaları’nın ulusal ve uluslararası düzeyde daha geniş kitlelere tanıtımının sağlandığını söyledi.

İstanbul TÜYAP fuar alanında bu yıl 21.’si düzenlenen EMITT sona erdi. Fuarda İnegöl Belediyesi ve Oylat Kaplıcaları’nın standı yoğun ilgi gördü. İnegöl Belediyesi, EMITT’te Oylat, turizm alanında yapılan projeler, Yeşil Enerji, SUGESAM Spa Merkezi ve DOSTUM Projesi tanıtıldı. İnegöl Belediye Başkanı Başkanı Alinur Aktaş, tur operatörleri, turizm acenteleri ve sektörde bulunan firmalar ile önemli görüşmeler ve anlaşmalar yapıldığını kaydetti. Aktaş, “Ayrıca 2017 yılına ilişkin değerlendirmeler de yapıldı. Bunun yanında standımıza gelen misafirlerimize ve görüşmeler yaptığımız firmalara içerisinde İnegöl Belediyesi ve Oylat Kaplıcalarının bilgilerinin ve hediyelerinin yer aldığı çantalarımız hediye edildi. EMITT fuarının İnegöl’ün dünyaya açılmasına vesile olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

BAĞLANTILAR KURULDU

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ve beraberindeki heyetin de fuar sırasında İnegöl Belediyesi ve Oylat Kaplıcaları standını ziyaret ederek bilgi aldığını belirten Aktaş, “Turizm profesyonelleri ve tur operatörleriyle gelecek dönemler için önemli bağlantılar kuruldu. Yapmış olduğumuz planlama doğrultusunda adımlarımızı atıyor, İnegöl’ü ve Oylat’ı daha ileri noktalara taşıma adına tüm enerjimiz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X