İnegöl eve döndü

Borda beyazlı takım Akdeniz’de 16 gün geçirirken 6 hazırlık maçı yaptı. Bu karşılaşmalarda 3 galibiyet alan temsilcimiz 3 maçtan ise boynu bükük ayrıldı.

İnegöl eve döndü

TOLGA ÖZTAŞ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta hedefini şampiyonluk olarak belirleyen İnegölspor devre arası kampı için gittiği Antalya Belek’te dün sabah son çalışmasını yaparak ilçeye döndü. Teknik Direktör Şaban Yıldırım oyuncularına 2 gün izin verirken, bordo beyazlılar pazartesi günü lig hazırlıklarına kendi tesislerinde start verecek. İnegölspor’u kampta Başkan Eşref Güç yalnız bırakmazken, takımın durumuyla ilgili sık sık Şaban Yıldırım ile toplantı yaptı.

3 GALİBİYET 3 MAĞLUBİYET ALDI

26 Aralık’tan bu yana çalışmalarını Belek’te Arcadia Hotel’de sürdüren İnegölspor bu sürede 6 hazırlık maçı oynadı. Bordo beyazlılar Konyaaltı Belediyespor’u 6-1, Mudanyaspor’u 4-3, Tekirdağ Belediyespor’u ise 2-1’le geçmeyi başardı. İnegölspor, Kazakistan Premier Lig takımlarından Irtysh Pavlador’a 1-0, genç ağırlıklı bir takımla çıktığı maçta Payas Belediyespor’a 3-0 ve son olarak Azarbeycan ekibi Inter Baküye ise 4-1 mağlup oldu.

SÜRPRİZ TRANSFER OLABİLİR

Takımı Göztepe’den Cihan Özkara ve Gençlerbirliği’nden Ersel Aslıyüksek ile güçlendiren İnegölpor’da şimdilik başka oyuncu transferi düşünülmüyor. Antalya kampının son gününde OLAY Spor’a açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, “Çalışmalarımız sabahki antrenmanla sona erdi. iki transferimizden de çok memnunum. Bize katacak şeyleri olduğunu gösterdiler. Başka transfer yapmayı düşünmüyüruz. Ama biz İnegölsporuz bizde transfer bitmez. Sürprizler olabilir’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X