İnegöl evinde kalıp: 1-2

Bordo beyazlılar taraftarının önündeki son maçta Etimesgut Belediye’ye 2-1’lik skorla 3 puan ikram etti.

İnegöl evinde kalıp: 1-2

Abdullah TANIŞ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta ligde kalmayı iki hafta önce garantileyen İnegölspor evinde ağırladığı Etimesgut Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu. Taraftarının önünde oynadığı son  maçı kazanmak isteyen bordo beyazlılar 13’te Emre ile gollük pozisyonu değerlendiremedi. Daha sonra oyuna ağırlığını koyan Etimesgut 17’de Mehmet Fuat ile 1-0 öne geçti.

OFSAYT TARTIŞMALARI

Hamit, Emre ve Hacı Mustafa ile pozisyonlardan yararlanamayan İnegölspor, 55’te Mehmet Fuat’ın ofsayt tartışmalarına neden olan golüyle 2-0 geriye düştü. Rakip kaleye yüklenen bordo beyazlıların arzuladığı gol 90. dakikada Volkan Pala ile gelince konuk ekip 2-1’lik sonuçla 3 puanın sahibi oldu.

STAT: İnegöl İlçe

HAKEMLER: Yakup Bakır (**), Ümit Kaya (**), Ali Etlikçi (**)

GOLLER: Dk 90 Volkan Pala (İnegölspor), Dk. 17 ve 55 Mehmet Fuat (Etimesgut) 

SARI KARTLAR: Şener Özcan, Hamit Yıldırım (İnegölspor), Muhammed Emin Balcılar (Etimesgut)

KIRMIZI KART: Dk. 70 Gürkan (Etimesgut)

İNEGÖLSPOR: Mustafa Güngör (**), Kemal (***), Hacı Mustafa (**), Mustafa Vargel (**), Hakkı İsmet (*) (Dk. 32 Murat Can **), Ömürcan (**) (Dk. 64 Volkan **), Emre Okur (**), Hamit (**), Oğuz  (**) (Dk. 75 Mehmet Burak *), İsa  (**), Enes (**)

ETİMESGUT BELEDİYE: Sercan (**), Caner (**), Haydar (**), Furkan (**) (Dk. 90 Mert), Barış Sinan (***) (Dk. 75 Halil İbrahim (**), Muhammed Emin (**), Mehmet (***), Gökhan (**), Gürkan (**), Veli (**), Mehmet Fuat (***) (Dk. 88 Bekir)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X