İnegöl finalde teslim

Geçtiğimiz hafta play-off’u garantileyen turuncu mavililer, evinde kaybetti. Bu sezon ligde başarılı bir grafik çizen Bursa ekibi, Galatasaray karşısında zaman zaman etkili olmasına karşın yenilgiyi önleyemedi ve 1 puanla yetindi

İnegöl finalde teslim

Voleybol Efeler Ligi’nde play-off’u garantileyen İnegöl Belediyespor, evinde Galatasaray’a 3-2 mağlup oldu. İnegöl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setinde file önüde etkili gözüken Bursa ekibi, zorlanmadı. Turuncu mavililer ilk sette rakibine 25-16 üstünlük sağladı. Bu sezon ligde başarılı bir performans sergileyen İnegöl Belediyespor, play-off potasında yer alan rakibi karşısında ikinci seti 25- 21 kaybetti.

10. MAĞLUBİYETİNİ ALDI

​Bursa ekibi, üçüncü sette de etkili gözüktü. Karşılaşmanın üçüncü setinde rakibine 25-22 üstünlük sağlayan Bursa ekibi, setlerde durumu 2-1’e getirdi. Dördüncü seti 25-21 kaybeden turuncu mavililer maçın tie-break setine gitmesine engel olamadı. Final setini de 15-13 kaybeden İnegöl Belediyespor, karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı ve 1 puanla yetindi. Bursa ekibi, böylece 20. maçında 10. yenilgisini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X