İnegöl fırsat tepti: 2-1

Temsilcimiz, Afyon deplasmanında kaybedince play-off yolunda yara aldı.

İnegöl fırsat tepti: 2-1

Bordo beyazlılar, güçlü rakibine Ersel ve Yasin golleriyle mağlup oldu. İnegöl’ün tek golü tek golü Raif’den geldi. 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta play-off şansını sürdürmek isteyen İnegölspor, ligin güçlü ekiplerinden Afjet Afyonspor’a 2-1 mağlup olarak büyük fırsat tepti. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf AfJet Afyonspor oldu. Bordo beyazlılar 4. dakikada Ersel Aslıyürek’in golüne engel olamadı.

Bu dakikadan sonra beraberlik için gol arayan temsilcimizin bu girişimleri bir türlü başarılı olamadı ve devre 1-0 AfJet Afyonspor’un üstünlüğüyle tamamlandı. 

Raif’in golü yetmedi

İkinci yarı atak başlayan İnegölspor, gol için saldırmaya başladı. 55. dakikada Raif Demir attığı golle skora denge getirdi: 1-1. Baskısını artıran temsilcimiz, Enes Ata ve Raif Demir ile girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Bordo beyazlılar, 79. dakikada Yasin’in golüne engel olamadı ve karşılaşmayı 2-1 kaybetti. İnegölspor bu sonuçla 49 puanla 7. sırala geriledi. 

HAKEMLER: Adem Sarıtaş (**) Aykut Küçük (**) Ahmet Ulu (**) Eren Özyemişcioğlu (**)

GOLLER: Dk. 4 Ersel Aslıyüksek, Dk. 79 Yasin (Afjet Afyonspor), Dk. 55 Raif Demir (İnegölspor)

SARI KARTLAR: Emre Pehlivan, Bayram, Yasin (Afjet Afyonspor) Gökhan Kurumuş (İnegölspor)

KIRMIZI KART: Dk. 90 Bayram Çetin (Afjet Afyonspor)

AFJET AFYONSPOR : Bekir (**) Bayram (**) Nazmi (**) Türker (**) İsmet (**) Ali (**) Erdi (**) Yasin (***) (Dk. 89 Timuçin) Emre (**) (Dk. 61 Tugay *) Ersel Aslıyüksek (***) Aykut (**) (Dk. 68 Oltan **)

İNEGÖLSPOR: Şener (**) İsa (**) Kemal (**) Gökhan (**) Cengiz (**) Ali (**) (Dk. 90 Uğur) Emrah Dağ (**) Raif Demir (**) Emirhan (**) (Dk. 77 Barış *) Enes (**) Enes Ata (**) (Dk. 83 Ahmet)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X