İnegöl fırsatları tepiyor

Bursa ekibi, düşme hattında yer alan Gümüşhanespor’la golsüz berabere kalırken, play-off hattında avantajlı konuma gelme fırsatını kullanamadı.

İnegöl fırsatları tepiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden İnegölspor, deplasmanda düşme hattında yer alan Gümüşhanespor’la 0-0 berabere kaldı. Gümüşhane Yenişehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada rakibi karşısında üstünlük fırsatlarını kullanamayan Bursa ekibi, 1 puana razı olsa da takipçilerinin de puan kaybıyla play-off hattındaki yerini korudu. Karşılaşmanın ilkyarısında rakip kalede zaman zaman etkili olan bordo beyazlılar, yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.

ŞANS TANIMADI

İkinci yarıda da etkili bir oyun sergileyen İnegölspor, üstünlük için fırsatlar yakaladı. Bunları değerlendiremeyen Bursa ekibi, rakibine de gol şansı tanımadı. İki takımın da fırsatları değerlendiremediği maç 0-0 eşitlikle tamamlanınca bordo beyazlılar, 1 puana razı oldu. Bu sonuçla üst üste 3. maçında da galibiyete ulaşamayan İnegölspor, play-off hattında avantaJını kullanamazken, takipçilerinin de puan kaybı yaşamasıyla ilk 5’teki yerini korudu.

STAT: Gümüşhane Yenişehir

HAKEMLER: Ahmet Turan Timuroğlu (**) Kerem Candaş (**) Yakup Keçeci (**)

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Batuhan, Mert, Murat (Gümüşhane), Hacı Mustafa, Cengiz, Cumhur (İnegölspor)

GÜMÜŞHANESPOR: Cengiz (**) Hasan (*) (Dk. 12 Batuhan **) Tekin (*) (Dk. 77 Raif *) Burak (**) Murat (**) Mert (**) Tuğay (**) Sancar (**) Muharrem (**) Furkan (**) İlke (**)

İNEGÖLSPOR: Şener (**) Gökhan (**) Cengiz (**) Cumhur (**) Ahmet Hakan (*) (Dk. 71 Raif *) Tayfun (*) (Dk. 58 Batuhan **) Ömer Faruk (**) Hacı Mustafa (**) Uğur (*) (Dk. 23 Selimcan **) Abdullah (**) Bilal (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X