İnegöl galibiyeti unuttu! 0-0

Bordo beyazlılar 62. dakikada Ekrem’in kırmızı kart gördüğü zorlu Diyarbakır deplasmanında Amedspor ile golsüz berabere kalarak 1 puanla yetindi.

İnegöl galibiyeti unuttu! 0-0

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezona şampiyonluk paralosuyla başlayan İnegölspor, 5. hafta maçında Amedspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Lige Tarsus İdmanyurdu galibiyeti ile başlayan bordo beyazlılar bu sonuçla kazanamama serisini tam 4 maça çıkarmış oldu. Diyarbakır’da yapılan ve gerilimi yüksek maçta ev sahibi takım daha atak gözüken taraf olmasına rağmen gol sesi çıkmadı ve devre 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Ekrem kızardı

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda daha dengeli bir oyun ortaya koydu. 62. dakikada İnegölspor’dan Ekrem ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda 1 kişi eksik oynayan bordo beyazlılar, Amedspor’a gol şansı vermedi ve maç 0-0 beraberlikle sona erdi. Bu skorla İnegölspor 5, Amedspor ise 7 puana yükseldi.

STAT: Seyrantepe DİSKİ

HAKEMLER: Yiğit Peşin (*), Soner Maraş (*), Nurettin Dinçer Demir (*)

GOL: Yok

KIRMIZI KART: Dk.62 Ekrem (İnegölspor)

SARIKARTLAR: Abdullah Çetin, Deniz (Amedspor), Bilal, Ergün, Ekrem, (İnegölspor)

AMEDSPOR: Levent (*), Abdullah Çocan (**), Şevket Güngör (**), Ercan (**), Şehmus (*), Yusuf (*), Ferdi (*) (Dk.49 Deniz **), Abdullah Çetin (*), Tekin (**)(Dk.81 Caner), Mansur (*) (Dk.68 Rahman *), Sercan (*)

İNEGÖLSPOR: Atilla (***), İlyas (*), Bilal (*), Emrah (*), Ergün (**), Ferdi (*), Türker (**) (Dk.65 Bülent *), Mustafa (*), Ekrem (**), Mehmet (**), Levent (*) (Dk.58 Ömürcan *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X