İnegöl güç depoluyor

Bolu’da yoğun mesai yaparak lige hazırlanan bordo beyazlılar ilk özel maçını yarın Bandırmaspor ile oynayacak.

İnegöl güç depoluyor

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz İnegölspor, Bolu kampında her geçen gün tempo artırıyor. Hafta başından buyana Bolu’da ikinci etap hazırlıklarını sürdüren bordo beyazlı ekibimiz kuvvet, kondisyon ve taktik çalışmalarını bir arada yürütüyor. Kadrosuna 10 yeni isim katan ve 24 oyuncuyla PTT 1.Lig hedefine kilitlenen İnegölspor’da Teknik Direktör Serhat Güller çalışma temposu ve oyuncularının azminden hayli memnun.

4 MAÇ OYNANACAK

İki haftalık Bolu kampında lige büyük ölçüde hazır olacaklarını belirten Serhat Güller, “Futbolcularımızın form grafiğini daha da yukarıya taşımak için çalışıyoruz. Sabah kuvvet, kondisyon çalışırken, öğleden sonra taktik ağırlıklı antrenmanlar yapıyoruz. Burada yapmayı planladığımız 4 hazırlık maçının ilkini cuma günü Bandırmaspor ile oynayacağız. Böylece futbolcularımızı da görme fırsatı bulacağız” dedi.

3-4 OYUNCU DAHA GELECEK

Darıca Gençlerbirliği, Pendikspor ve Hacetepe takımları ile de karşılaşacaklarını belirten Serhat Güller, kadroya 3-4 oyuncu daha almak istediklerini ifade ederek, “Ancak acele etmeyeceğiz. PTT 1.Lig bizden önce başlayacak. Takımların kadrolarında yer bulamayacak oyuncular olacaktır. Bizi hedefe taşıyacak oyuncuları bulup kadromuza dahil etme noktasında seçici olacağız” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X