İnegöl gümbür gümbür: 3-1

Bordo beyazlılar geriye düştüğü karşılaşmada Ankara Demirspor’u son dakikalarda bulduğu gollerle devirerek play-off barajı ile farkı 2’ye indirdi.

İnegöl gümbür gümbür: 3-1

SADULLAH ORGAN 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bursa temsilcisi İnegölspor yavaş yavaş kendine geliyor. Bordo beyazlılar dün oynanan 20. hafta karşılaşmasında sahasında Ankara Demirspor’u 3-1 mağlup ederek ikinci yarıda çıktığı 3. maçta 7 puanı cebine koydu. Karşılaşmanın ilk yarısında İnegölspor, daha çok kendi yarı alanında oynayan Ankara Demirspor’un defansını aşamadı ve devre 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Abdülkadir’den hayat öpücüğü

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan konuk ekip Ankara Demirspor, 55. dakikada Çağrı ile 1-0 öne geçti. İnegölspor bu gole cevabı 60’da Levent’in rövaşatasıyla vererek durumu 1-1’e getirdi. Bordo beyazlılar 89. dakikada Emrah’ın golüyle maçta 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. 90+3’de ise Abdülkadir’ün attığı golle İnegölspor sahadan 3-1 galibiyetle ayrılarak bu sezon ilk kez üst üste 2. kez kazandı ve puanını 26’ya yükseltti.

STAT: İnegöl İlçe

HAKEMLER: Mert Güzenge (*), Sedat Etik (*), Abdurahman Duman (*)

GOLLER: Dk.55 Çağrı (Ankara Demir), Dk.60 Levent, Dk.89 Emrah, Dk.90+3 Abdülkadir (İnegöl) 

SARI KARTLAR: Raif, Yasin, Emrah, Mahmut, Abdülkadir (İnegöl), Salih (Ankara Demir)

İNEGÖLSPOR: Hamdi (**), Bilal (**), Kemal (***), Ali (***), İlker (**), Emrah (**), Yasin (***), Raif (**), Burak (***) (Dk.90 Hakan), Levent (**) (Dk.73 Mahmut **), Abdulkadir (**)

ANKARA DEMİRSPOR: Gökhan (**), Volkan (**), Necati (*) (Dk.85 Emre), Çağrı (**), Salih (*) (Dk.66 Yunus *), Serkan (*), Saffet (*), Osman (**), Kazım (**), Tarık (**), Burak (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X