İnegöl hedefe odaklandı

Bordo beyazlılar cumartesi günü İstanbul’da Eyüpspor’u yenip play-off vizesi almak istiyor.

İnegöl hedefe odaklandı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz İnegölspor’da  sezonun son iç saha maçında Büyükçekmece Tepecikspor’u 1-0 mağlup ederek play-off potasına girmenin mutluluğu yaşanıyor.

​Bordo beyazlılar, cumartesi günü İstanbul’da karşılaşacağı ligin son maçında Eyüpspor’u yenerek PTT 1.Lig yolunda ilk adımı atmak istiyor. Teknik Direktör Taşkın Güngör, “Yakaladığımız avantajı Eyüp’te kullanmak istiyoruz. Eyüp’te cansiperane bir karşılaşma olacak. Bir tarafta yenilirse düşecek olan bir takım, diğer tarafta kazanırsa play-off’a gidecek olan bir takım. İnanılmaz bir maç olacak diye düşünüyorum. Sporcularımızın bugüne kadar özverili çalıştılar. Onların gözlerinden öpüyorum. Hedefimiz bir 6 maç daha oynamak ama önceliğimiz tabii ki Eyüpspor maçı” dedi.

CEHENNEM DE OLSA

İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç ise, “Şu anda yine beşinci sıradayız ama ligler bitmeden her şey bitmiyor. Şimdi önümüzde çok zorlu bir Eyüpspor maçı var. Kaybederlerse küme düşecekler ama biz ona bakmadan maçı kazanmak zorundayız. Eyüp isterse cehennem olsun, o cehennemden çıkmamız lazım. Onları yenip play-off’a kalmamız lazım. Bu takım bunu hak ediyor. İnegöl bunu hak ediyor. İnşallah önümüzde bir haftalık heyecanlı süreç var. O süreci de iyi değerlendirsek, son maçı da kazandığımız zaman play-off’un içindeyiz. Allah inşallah onu bize nasip eder, bundan sonra geriye bakmanın bir anlamı yok” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X