İnegöl HEM kalifiye eleman yetiştirecek

İnegöl’de vasıflı eleman eksikliğinin giderilmesi için İnegöl Halk Eğitim Merkezi (HEM) ve İnegöl İş-Kur Şube Müdürlüğü mobilya sektörüne vasıflı eleman kazandırılması için harekete geçti.

İnegöl HEM kalifiye eleman yetiştirecek

SADULLAH ORGAN

 

İmzalanan işbirliği protokolüyle 4 grupta kurs açılacğını ifade eden HEM Müdürü Burhanettin Özdemir, ’15 bayan, 15 erkek olmak üzere 30 kişilik Mobilya Döşeme Kesim Elemanı kursu ile 30 kişilik bayan Mobilya Döşeme Dikiş Elemanı kursunda toplam 4 grupta kurs açılacaktır. Kurs başvuruları başladı ve 26 Kasım 2015 tarihine kadar İş-Kur Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne yapılabilir’dedi.

İLK KEZ BAYANLAR

1 Aralık 2015 tarihinde kursların başlayacağını duyuran HEM Müdürü Burhanettin Özdemir, ’45 yaş altında, sigortası olamayan bay ve bayanlar kurslara müracaat edecek olup, günlük 20 TL yevmiye ödenecektir. Dikiş kursları hafta içi beş gün gündüzleri olacak, döşeme kursları bayanlara gündüz, erkeklere gece olacaktır. Döşeme kursları Halk Eğitim Merkezinde İnegöl Mobilyacılar Derneği (İMOS) tarafından yaptırılan Döşeme atölyesinde, döşeme dikiş kursları da HEM döşeme dikiş atölyesinde yapılacaktır. İlk defa Mobilya döşemeci bayan yetiştirmeyi hedefliyoruz’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X