İnegöl heyetinden TBMM’ye çıkarma

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yardımcısı Alper Taban, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, Belediye Meclis Üyesi ve Tarım Kredi Kooperatifi Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Külcü ve parti yönetiminden Bedri Boyrat, Savaş Ateş,

İnegöl heyetinden TBMM’ye çıkarma

SADULLAH ORGAN

 

Aktaş ve beraberindeki heyet İnegöl’ün tarımsal marka değeri Ayçekirdeği İnegöl Alası’nın gelişim süreci, İnegöl’de meyve üretim potansiyelinin arttırılması, tarımsal teşvik ve krediler gibi konularda fikir alışverişi yaptı.

Ziyaretler hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Kendileriyle İnegölümüz hakkında görüşme imkânı bulduk. Fakat bugünkü ziyaretimizde yoğun programları sebebiyle İçişleri Bakanımız Efkan Ala ve Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ile yüz yüze görüşme fırsatı bulamadık. Telefonla yaptığımız görüşmeler neticesinde inşallah önümüzdeki günlerde yeni bir programla meclise gelerek kendilerini ziyaret edip İnegölümüzle ilgili görüşmelerimizi yapacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X