İnegöl İddaa’ya yokum dedi!

Bordo beyazlılar daha önce Afyonkarahisar’da katılacağını açıkladığı iddaa turnuvasından maç yoğunluğu nedeniyle çekildi.

İnegöl İddaa’ya yokum dedi!

SADULLAH ORGAN

 

Bolu’da 18 gün süren ikinci bölüm kampını tamamlayan İnegölspor, Afyonkarahisar’da yapılması planlanan İddaa turnuvasına katılmaktan vazgeçti. 

Sakatlıklar nedeniyle kadro sıkıntısı çeken bordo beyazlılar cuma gününden itibaren kendi tesislerinde lig hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. Bordo beyazlılar bu süreçte iki özel maç oynamayı planlıyor. Bolu kampında eksikleri görme fırsatı bulduklarını belirten Teknik Direktör Serhat Güller şunları söyledi:

SAYISAL EKSİKLİK VAR

“Yaptığımız 4 hazırlık maçında beklediğimiz sonuçları alamadık ama kadromuzdaki tüm oyuncuları görme fırsatı bulduk. Zaten sonuçlardan ziyade futbolcularımızın peroformansları bizim için önemliydi. Sayısal eksikliğimiz sözkonusu. Arzuladığımız 3 veya 4 transferi İnegöl’de yapacağımız son etap kampına yetiştirmeye çalışacağız. Afyonkarahisar’daki turnuvaya kısa aralıklarla maç oynamamız istendiği, bölgedeki saha ve otel sorunları ve doğabilecek sakatlıklar nedeniyle katılmaktan vazgeçtik.”

3 OYUNCU BEKLENİYOR

Bugüne kadar kadrosuna 10 yeni isim katan İnegölspor’da Serhat Güller’in isteği doldultusunda transfer çalışmaları sürüyor. Sakaryasporlu solbek Selçuk ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan İnegölspor yönetimi bu oyuncunun kulübü ile bonservisi için görüşüyor. Göztepeli  sağ ön oyuncusu Serdar ve Adana Demirspor’un orta saha oyuncusu Hakan ile de görüşmeler devam ediyor. Adı geçen 3 oyuncunun cuma günü başlayacak olan 3. bölüm kampına dahil edilmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X