İnegöl İş-Kur’a yeni bina

Belediye Başkanı Alinur Aktaş İş-Kur İnegöl Şube Müdürü Ahmet Baştürk’e yaptığı ziyarette, işci ve iş vereni buluşturan kurumun daha rahat bir mekanda hizmet verebilmesi için gerekli katkıyı vermeye hazır olduklarını söyledi.

İnegöl İş-Kur’a yeni bina

SADULLAH ORGAN

 

Aktaş, “Yenişehir’in de bize bağlı olması nedeniyle özellikle Alanyurt’ta resmi kurum ve kuruluşların artması noktasındaki isteğimizden dolayı, İş-Kur’a meclis olarak yer tahsisinde bulunduk. Önce imar plan değişikliği yapıldı. Sonrasında yerin tahsisi gerçekleşti. Önümüzdeki yıl inşallah güzel bir bina kazandırmış olacağız” dedi.

İş-Kur İnegöl Şube Müdürü Ahmet Baştürk ise, “İş-Kur’un son yıllarda faaliyet alanları oldukça genişledi. Hem iş arayan ve iş verenlere büyük katkılar sağlıyoruz. Genel merkez nezdinde binanın yapımı ile alakalı yazışmaları yaptık. 2016 planına alındı. Bütçesi ayrıldı. İnşallah önümüzdeki yıl inşaatına başlayıp yıl içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X