İnegöl iyi yolda!

Bordo beyazlıların Teknik Direktörü Serhat Güller, ‘Takımın uyumu konusunda kısa sürede önemli mesafe katettik. Bu sene çok farklı bir İnegölspor izleteceğiz’ dedi.

İnegöl iyi yolda!

SADULLAH ORGAN

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk hedefleyen İnegölspor’da Teknik Direktör Serhat Güller, OLAY Spor’a önemli açıklamalarda bulundu. 

Güller, ‘Geride kalan 1 haftalık süreçte sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapıyoruz. Çalışmalarımız tam anlamıyla istediğimiz gibi gidiyor. Şu anda aramıza yeni katılan isimler olduğu için tanışma, kaynaşma üstünde duruyoruz. İkinci bölüm kampında transferlerimiz tamamlanınca oynayacağımız hazırlık maçlarıyla hem oyun sistemimizi hem de ideal kadro oluşumunu belirlemeye çalışacağız’ diye konuştu.

5 transfer istiyor

Transfer konusuna da değinen Serhat Güller, ‘Bu sezon farklı bir İnegölspor izlettirmek  istiyoruz. Bu yüzden transferde daha çok tecrübeli isimlere öncelik tanıyoruz. Ayrıca acele etmek yerine alınan isimlerin nokta atışı olması için bekliyoruz. Hedefi tam 12’den vurmak içinde yönetim kurulu ile  birlikte tam bir uyum içersinde hareket ediyoruz. Biri kaleci olmak üzere 4 tecrübeli oyuncu almak için temaslarımız sürüyor. Alt yapıdan A kadroya dahil edilen isimler ile birlikte 3 Ağustos’ta Bolu’da başlayacak kampa 26 veya 28 kişi ile gitme düşüncesi içersindeyiz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X