İnegöl iyi yolda

Evine dönen bordo beyazlı ekibin teknik patronu Murat Yoldaş, ‘Oyuncularımın özverisinden memnunum’ dedi.

İnegöl iyi yolda

12 gün süren Kızılcahamam kampını tamamlayan İnegölspor, hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile devam ediyor. İlk gün düz koşu, taktik ve teknik ağırlıklı idman gerçekleştiren bordo beyazlı ekibin Teknik Direktörü Murat Yoldaş, “Kamp çok güzel geçti. İstediğimiz çalışmaları çok güzel bir biçimde yaptık. Tabii görüntüde hazırlık maçlarıyla ilgili sonuçlar bizim için çok önemli değil. Önemli olan oyuncularımın saha içerisindeki yayılmaları, bireysel performansları değil pozisyon alışlarıydı’ dedi.

Yeni bir yapılanma içinde olduklarını de kaydeden Yoldaş, ‘Bu yapılanmada bazı şeyleri hemen yapmak kolay olmuyor. Fakat, şunu söyeleyebilirim, oyuncularımın çok büyük özverisi var. Performanslarından son derece memnunum. Kalan 2 haftayı çok iyi değerlendirmemiz lazım. Lige kadar hazır olacağımızı düşünüyorum. Çok kısa zamanda çok iyi bir arkadaşlıkla bunun üstesinden hem saha içinde hem saha dışında geleceklerini düşünüyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X