İnegöl karla mücadeleye hazır

İnegöl Belediyesi karla mücadele ekipleri kış sezonunun gelmesiyle hazırlıklarını tamamladı.

İnegöl karla mücadeleye hazır

36 araçla karla mücadele edecek olan ekipler, vatandaşların sorunsuz bir şekilde ulaşımını sağlamak için aralıksız çalışacak. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesi şantiyesinde karla mücadele ekiplerini ziyaret etti. Araçlarda inceleme yapan Aktaş, “Kışın en çetin şartlarına karşı tüm hazırlıklarımızı yaptık. Karla mücadele çalışmalarımız Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülecektir” dedi.

Karla mücadele kapsamında çalışacak araçlar hakkında bilgi veren Aktaş, “16 kamyon, 7 kazıcı yükleyici, 3 yükleyici, 3 greyder, 2 otomatik tuzlama makinesi, 5 adet ekip aracı olmak üzere toplam 36 adet iş makinesiyle tüm işçilerimiz ile 116 mahallemizde karla mücadelemiz aralıksız sürecek. Şehir içinde olumsuz bir durum ile karşılaşılınca acil müdahalede bulunmak için her vardiyada 25 kişi olacak şekilde personelimizle karla mücadeleye hazır olacağız. Ayrıca doğu ve batı şantiyelerimiz de, dahil oldukları kırsal mahallelere acil mücadelede bulunmak için 10’ar kişilik ekipler ile hazırda bekleyecekler” diye konuştu.

DAĞ MAHALLELERİ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Şantiyemiz hangarında 600 ton tuz ve 500 ton kumumuz hazırda bulunmaktadır. Ekiplerimiz gece ve gündüz olarak organize edilmiş olup, vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte iş birliği içinde karla mücadele etkili bir şekilde yapılacaktır. Özellikle dağ mahallelerinde yol kapanmalarına karşı elimizden gelen desteği ve çözümü üreteceğiz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X