İnegöl Kartal’ı düşürdü!

Bursa ekibi, baraj etabındaki ilk maçında Beşiktaş’ı set vermeden geçerek sezonu 9. sırada bitirme yolunda avantaj sağladı.

İnegöl Kartal’ı düşürdü!

Voleybol Efeler Ligi’nde normal sezonu 10. sırada bitiren İnegöl Belediyespor, baraj etabındaki ilk maçında Beşiktaş’ı 3-0 mağlup etti. Ligden düşecek 2 ekibin belirleneceği ve normal sezonda toplanan puanların taşındığı etaba stressiz giren Bursa ekibi, Afyon Atatürk Spor Salonu’nda karşılaştığı rakibi karşısında ilk seti 25-19 almayı bildi.

RAKİP GÜMÜŞHANE

İkinci sette file önünde oldukça etkili gözüken İnegöl Belediyespor, bloklarıyla da rakibine geçit vermedi. İkinci seti 25-12 alan Bursa son bölümünde zaman zaman zorlandığı üçüncü sette de rakibine 25-18 üstünlük sağladı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik’in ardından Beşiktaş’ın da ligden düşmesi kesinleşti. Sezonu 9. sırada bitirmeyi hedefleyen İnegöl Belediyespor, baraj etabındaki ikinci maçında bugün saat 13.00’te Gümüşhane Torul Gençlik’le karşılaşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X