Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

İnegöl kaybetmiyor 3-2

Ligde kalmayı garantileyen Bursa ekibi, baraj etabındaki üçüncü maçında Kula Belediyespor’u da devirdi ve 3’te 3 yaptı.

Ligde kalmayı garantileyen Bursa ekibi, baraj etabındaki üçüncü maçında Kula

Voleybol Efeler Ligi’nde normal sezonu 10. sırada bitiren ve baraj etabındaki ilk maçında ligde kalmayı garantileyen İnegöl Belediyespor, 3. maçında Kula Belediyespor’u 3-2 mağlup etti.

Baraj etabında Beşiktaş ve Gümüşhane Torul Gençlik’i mağlup eden Bursa ekibi, kendisi gibi 9.’luk için mücadele eden Kula Belediyespor karşısındı ilk seti 25-23 kaybetti. Afyon Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ikinci setini 25-22 alan turuncu mavililer, üçüncü seti 25-23 kaybetti.

İkinci yarı 13-15 Mart’ta

Dördüncü sete iyi başlayan İnegöl Belediyespor, son bölüme kadar üstünlüğü korudu ve seti 25-20 aldı. Final setinde ise rakibine 15-10 üstünlük sağlayan Bursa ekibi, karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Beşiktaş ve Gümüşhane Torul Gençlik’in ligden düşmesinin kesinleşmesiyle baraj etabında formalite niteliği taşıyan ikinci devre maçları 13-15 Mart tarihleri arasında yine Afyon’da oynanacak.


Avatar Seç KAPAT
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran'a 2 yıl 6 ay
Sıradaki Haber Sadettin Saran’a hapis cezası