İnegöl kazanmak istiyor

İnegölspor, deplasmanda Kastamonuspor 1966 deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

İnegöl kazanmak istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta yarın deplasmanda Kastamonuspor 1966 ile karşılaşacak İnegölspor’un deplasman sponsorluğunu, Kastamonu SFC Entegre Orman Ürünleri üstlendi. Kastamonu’nun köklü firmalarından SFC Entegre Orman Ürünleri, İnegöl Bölge Bayisi Baleno Orman Ürünleri aracılığıyla yarın oynanacak deplasman sponsoru oldu. 

Gücümüzü biliyoruz

Kulüp Asbaşkanı Mehmet Döngel, Futbol Şube Sorumlusu Deniz Erdem ile Kulüp Müdürü Yavuz Memiş, Baleno Orman Ürünleri Sahipleri Lütfü Şimşek ile Burak Şimşek’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Asbaşkan Döngel, ‘Rakibimiz Kastamonuspor 1966’nın gücünü biliyoruz. Kendi gücümüzü de biliyoruz. İnşallah bu zorlu deplasmandan istediğimiz sonuçla döneriz. Rakibimizin şehrinden bir firmanın deplasman sponsoru olması da bizi ayrıca mutlu etti’ dedi.

Sponsor Kastamonu’ndan

Kulüp Asbaşkanı Mehmet Döngel, Futbol Şube Sorumlusu Deniz Erdem ile Kulüp Müdürü Yavuz Memiş, Baleno Orman Ürünleri Sahipleri Lütfü Şimşek ile Burak Şimşek’e teşekkür plaket verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X