İnegöl kenetlendi

Belediyespor voleybol takımı, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte hafta sonu oynanacak Play-Out maçları öncesi moral yemeği yedi.

İnegöl kenetlendi

SADULLAH ORGAN

29-30-31 Mart’ta Ankara’da oynanacak olan Play-Out karşılaşmaları öncesi İnegöl Belediyespor Voleybol takımı oyuncuları, teknik heyet, kulüp yönetimi ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile bir araya gelerek moral yemeği yedi. 

Başkan Aktaş, ‘Bilindiği üzere İnegöl’de Belediyespor’la birlikte özellikle salon sporlarında çok ciddi bir açılım söz konusu. Spor salonlarımızda güzel gelişmelere şahit oluyoruz. Fakat Belediyespor erkek voleybol takımının 1. Ligde ikinci senesiyle birlikte ligdeki güçlü takımlar arasında tutunma arzusu ve bu konuda verdiği gayret biraz sıkıntılı ilerliyor’ dedi.

Ligde kalacağız

Play-out maçlarının ilk etabı 29-30-31 Mart tarihleri arasında Ankara’da, ikinci etabı ise 5-6-7 Nisan tarihleri arasında Elazığ’da yapılacağını belirten Aktaş, ‘Şahinbey Belediyespor, İnegöl Belediyespor, Palandöken Belediyespor ve Torul Gençlik spor olmak üzere 4 takım play-out mücadelesi verecek. 2 takım küme düşecek fakat biz ligde kalan takım olmak istiyoruz ve bunun için elimizden gelen mücadeleyi vermekte karalıyız. Bu noktada da takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Maçlar öncesi takımımıza bir kez daha başarılar diliyorum’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X