İnegöl keyif veriyor

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde bu sezon başarılı bir performans sergileyen İnegöl Belediyespor ligin önemli takımlarını yenerek tüm dikkatlerini üstüne çekmeye devam ediyor.

İnegöl keyif veriyor

SADULLAH ORGAN

Sezona yenilgiyle başlamasına rağmen, Beşiktaş, Arkas, Galatasaray ve son olarak Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla devirerek 2. sıraya kadar yükselen İnegöl Belediyespor son yılların en başarılı dönemini geçirmeye devam ediyor. 

Geçmiş sezonlarda daha çok ligde kalmayı hedefleyen bir düşünce ile mücadele verdiklerini belirten İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, “Bu sezon oluşturduğumuz kadronun başarılı sonuçlar alınması bizi mutlu ediyor. 6 maçta 4 galibiyet aldık. 3 gün arayla önce Galatasaray ve son olarak da Fenerbahce’yi yendik. Şu anda ligde lider Halkbank’ın 2 puan gerisinde 12 puanla ikinci durumdayız. Hedef olarak koyduğumuz Avrupa’da oynama şansını yakalamak için var olan süreci devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

ÇIKIŞ SÜRECEK

Antrenör Ali Bahadır Aksoy yönetimindeki kadronun şu ana ortaya koyduğu başarılı çıkışın gelecek haftalarda da devam edeceğine inandığını belirten Aksoy şöyle devam etti: “Bu kadronun ilçemize yeni başarılar yaşatacağına inanıyorum. Cumartesi Maliye Milli Piyango ile oynayacağımız maça tüm spor severleri davet ediyorum. Takımımıza verecekleri güç maçın kazanılmasında önemli rol oynayacaktır. Geride kalan 6 haftalık periyotta aldıkları başarılı sonuçlar ile bizleri mutlu eden  çalıştırıcı kadro ile oyuncu kadromuzu tebrik ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X