İnegöl, Konya’yı elinden kaçırdı: 1-1

İlçe stadında oynanan ve hayli zevkli geçen mücadelede galibiyeti kaçıran İnegölspor, puanını 4’e yükseltip ilk iki iddiasını sürdürdü.

İnegöl, Konya’yı elinden kaçırdı: 1-1

SADULLAH ORGAN

 

2.Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz İnegölspor, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’ndaki 3.hafta maçında sahasında ağırladığı Torku Konyaspor karşısında galibiyeti koruyamayıp beraberlikle yetindi.  

Tempolu bir oyun sergileyerek rakibin üstün görüntüsünü ortadan kaldıran İnegölspor galibiyeti kaçıran taraf oldu. 17. dakikada  Raif’in karşı karşıya kaldığı pozisyonda Kaya topu kornere göndererek İnegölspor’a gol şansı tanımadı. 45. dakikada Türker bomboş durumda ceza alanında topu kaleye gönderme yerine pas vermeyi tercih edince mutlak golü kaçıran taraf oldu.

ALTIN KAFA KEMAL

İkinci yarıda İnegölspor, skor eşitliğini bozmak için rakip alanda daha fazla göründü. Levent, Raif ve Fatih ile girilen pozisyonların ardından, 71. dakikada Yasin Görkem’in kullandığı korner atışında kaptan Kemal mükemmel bir kafa vuruşuyla topu filelere göndererek İnegölspor’u 1-0 öne geçirdi. 

Bu golün 8 dakika sonrasında Konyaspor’un sağ taraftan kazandığı serbest atışında Ömer Ali’in ortasında yaşanan karambolde Jugos Vukoviç topuğu ile vurduğu top İnegölspor ağlarına gitti: 1-1. İnegölspor son bölümde galibiyet için yüklense de bir türlü ikinci golü bulamayınca maçta 1-1 sonuçlandı. İnegölspor böylece grupta puanını 4’e çıkarmış oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X