İnegöl kürsüye çıktı

29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Zonguldak’ta gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri Gençler ve 23 Yaş Altı Ferdi Halter Şampiyonası’nda İnegöl Belediyesporlu halterciler, önemli derecelere imza attı.

İnegöl kürsüye çıktı

Zonguldak Site Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve 285 erkek ve 110 bayan olmak üzere toplam 395 sporcu katılım gösterdiği şampiyonaya 4 sporcu ile katılan Bursa ekibinden 56 kiloda Adem Işık gençler koparmada 90, silkmede 105 kilo olmak üzere toplamda 195 kiloluk kaldırışıyla Türkiye üçüncüsü olurken, Ünal Kartal 23 Yaş Altı kategorisinde koparmada 90, silkmede 100 kilo, toplamda 190 kiloluk kaldırışıyla Türkiye dördüncüsü oldu.

ÇITA YÜKSELİYOR

15 Temmuz Şehitleri adına düzenlenen böylesi anlamlı ve özel şampiyonaya katılım göstererek dereceye giren sporcuları kutlayan Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Alinur Aktaş, “Belediyesporlu sporcuların her geçen gün başarı çıtasını yükselterek İnegöl’ümüzü ulusal ve uluslararası arenada başarılı bir şekilde temsil ettiklerini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X