İnegöl lige hazır

Yarın sezonun ilk maçında deplasmanda Menemen Belediyespor’a konuk olacak bordo beyazlılar, hazırlıklarını tamamladı.

İnegöl lige hazır

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta ligin ilk maçına yarına çıkacak İnegölspor, Menemen Belediyespor’la yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Lige deplasmanda başlayacak bordo beyazlılarda Teknik Direktör Osman Özdemir, “1.5 aylık bir hazırlık döneminden sonra bu hafta lig başlıyor. Her takım gibi bizimde bu yılla ilgili kafamızda tasarladığımız, düşündüğümüz bir hedef var. Bu hedefi gerçekleştirmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Her takım bu lige ne kadar hazırsa bizde o kadar hazırız” diye konuştu.

PROBLEM YAŞAMAYIZ

“Eşit güçlerin, denk takımların mücadele ettiği bir lig burası” diyen Özdemir şöyle devam etti: “Her türlü sonuca açık bir oyun. Ama biz başlangıcın iyi olmasını istiyoruz. Menemen de kendisine bir hedef koydu. Önemli transferlere imza attılar ama bizim de onlardan aşağı kalır tarafımız yok. Bir problem yaşayacağımızı zannetmiyorum. Ama sonuçta futbolun bir oyun olduğunu akıldan çıkartmamak lazım. Menemen ne kadar iddialıysa, ev sahibi olmasına rağmen maçı kazanmak istiyorsa da bizde oraya kazanmak için gideceğiz.”

İNEGÖLSPOR’A MORAL YEMEĞİ!

Bordo beyazlılar, Menemen Belediye maçı öncesi kahvaltıda buluştu. 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Menemen Belediyespor ile karşılaşacak olan İnegölspor’a lig öncesi moral yemeği verildi. İnegölspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular, Mahmure Restoran’ın sahibi Ferhat Demir tarafından sabah kahvaltısında ağırlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X