İnegöl meclisinde kavşak tartışması

İnegöl Belediyesi`nin Kasım ayı meclis toplantısında ilçedeki kavşak projeleri ele alındı. 31 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında kavşaklar önemli bir yer tuttu.

İnegöl meclisinde kavşak tartışması
Yeni İnegöl kesiminin ilçe için bir kazanım olduğunu dile getiren MHP’li üye Hakan Ergül, bölgeye bir bat-çık yapılması gerektiğini dile getirdi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, “Yeni İnegöl’de hayatın canlanmasını ben de arzuluyorum. Gençlik merkezimiz orada hayat buluyor. İnegölspor tesisleri de bu bölgeye taşınacak. Zaman içerisinde gelişmelere paralel olarak gerekli düzenlemeler zaten yapılacaktır” diye konuştu.
 
Mesudiye altgeçidinin bu konudan çok daha önemli konu olduğuna dikkat çeken Başkan Alinur Aktaş, Mesudiye Mahallesi’nde 25 bin insanın yaşadığını, İnegöl’e yakışmayan bir alt geçidi insanların kullandığını söyledi. Konuşmaların ardından Mobilya AVM önünde bulunan altgeçitte yapılması gereken plan tadilatı oylanarak, MHP’li üyelerin ret oyuna karşı oy çokluğu ile kabul edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X