İnegöl Mobilya Tasarım Merkezi açılıyor

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) öncülüğünde hayata geçirilen Türkiye’nin tek mobilya tasarım merkezi olma özelliğini taşıyan Atölye İnegöl Mobilya Tasarım Merkezi bugün hizmete açılıyor.

İnegöl Mobilya Tasarım Merkezi açılıyor

SADULLAH ORGAN

“I’am Desing” projesi ile hizmete girecek olan merkez, 3 gün boyunca dünyaca ünlü tasarımcıları ağırlayacak. 25-28 Mart 2015 tarihleri arasında ‘I’am Desing’ projesi kapsamında İnegöl’de endüstriyel tasarımcılar Esat Fişek, Mehmet Altay, Şule Koç ve Can Özcan’ı, Bursa’daki Gala yemeğinde ise ünlü tasarımcı Karim Rashid ağırlanacak. İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, tüm İnegöllüleri bu etkinliğe davet etti.

İnegöl’ün mobilya sektöründe her geçen gün ağırlığını arttırdığına dikkat çeken Uğurdağ, ”Bugüne kadar Türk mobilya sektöründe trendleri belirleyen İnegöl, şimdi yeni bir amaç yüklenmiş durumda. Artık İnegöl ülkemizde ‘tasarımın merkezi’ konumuna aday olmuş bulunmaktadır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X