İnegöl ortayı güçlendirdi

Bordo beyazlılar, Kastamonuspor 1966’nın tecrübeli orta saha oyuncusu Uğur Parlak’ı transfer etti.

İnegöl ortayı güçlendirdi

Abdullah Tanış

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup Ekiplerinden İnegölspor, Kastamonuspor 1966’dan orta saha oyuncusu Uğur Parlak ile anlaştı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Osman Sevim, ‘Kastamanuspor’dan orta saha oyuncusu Uğur Parlak ile 2 yıllığına anlaşmış bulunuyoruz. Yapacağımız bir kaç transferin ardından transfer defterini kapatacağız. Yarın (bugün) itibariyle Kızılcahamam’da kamp çalışmalarımız başlayacak. Burada yapacağımız çalışmalar ve oynayacağımız hazırlık maçlarının ardından lige çok iyi bir giriş yapmak istiyoruz’ dedi. 

 

Taraftar bizi desteklesin

Tecrübeli oyuncu Uğur Parlak ise ‘İlk önce bana güvenerek transfer eden yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. İnegölspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Hedefim burada kalıcı olmak ve şampiyonluklar yaşamak. Takımıma katkı sağlamak ve başarılı olmak için elimden geleni yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarlarımızdan tek isteğim bizleri yalnız bırakmayarak desteklemeleri. Hep beraber inşallah sezon sonu hedeflediğimiz yerlerde olacağız’ diye konuştu. 

Kaanhan gönderildi

İnegölspor’da Amerika’dan denenmeye gelen sol bek Kaanhan Gültoprak teknik kadro tarafından beğenilmeyince gönderildi. Bonservisi elinde olan ve bir dönem Amerika’da futbol oynayan 23 yaşındaki sol bek Kaanhan Gültoprak Amerika’da Nomads Soccer Academy, Chula Vista Futbol Club, ve Cal State University Los Angeles Mens Soccer takımlarında oynamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X